Tegelbedrijf – Tegelhandel – Tegels & vloeren

badkamerrenovatie

Onze expertise in vloer-en wandtegels samen met onze goede contacten in de wereld van het sanitair kunnen wij de perfecte formule voor badkamerrenovatie aanbieden.

Stap 1:     Alles start met een goed contact: kom bij ons langs met een idee of zelfs een concreet plan van jouw badkamer.
Stap 2:     Samen werken we een 3D model uit naar jouw wensen
Stap 3:     Er worden correcte afspraken gemaakt en een strikte werkplanning opgesteld.
Stap 4:     Voor je het weet heb je eindelijk de badkamer van je dromen!

Gratis 3D model van jouw badkamer

Je denkt misschien dat de ruimte van jouw badkamer gewoon niet toelaat om jouw droom te doen uitkomen? Niets is minder waar! Zelfs met een beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten! Om je een beeld te geven van de mogelijkheden kan je altijd langskomen in een van onze toonzalen voor een gratis 3D model van jouw nieuwe badkamer.
afspraak buttonMet Van Calster naar je droombadkamer

We zagen het vaak genoeg bij onze klanten. Ze werden ongelukkig van hun verouderde badkamer, toch de plek waar een mens een groot deel van z’n leven in doorbrengt. En dat begint te knagen. Een badkamer dient om tot rust te komen, niet om je te ergeren. Toch ging er bij ons een belletje rinkelen. We besloten onze vakkennis, die we op dagelijkse basis aanwenden in de tegel- en bouwsector, uit te breiden naar badkamerrenovaties.

Heb je nog geen concreet beeld voor jouw badkamer? Blader voor inspiratie dan zeker eens door de Van Calster badkrant!

1. Tijd voor verandering

Uw badkamer is aan een facelift toe of u wil gewoon eens wat anders. Teken een schets van uw huidige badkamer en vermeld de afmetingen. Vervolgens stapt u binnen in onze showroom en vertelt ons welke badkamer u voor ogen hebt. Samen met u werken we een concreet ontwerp en prijsvoorstel uit. U hebt meteen een idee van de uiteindelijke prijs.

2. De juiste sanitairkeuze

U kiest het gewenste sanitair bij één van onze partners. Steunend op hun ervaring en kennis maakt u de keuze van het juiste sanitair voor uw badkamer, op maat van uw wensen en budget.

3. Een nieuwe look

Onze experts komen ter plaatse om uw badkamer tot in de kleinste hoekjes op te meten. Op basis van de meetgegevens wordt een duidelijke plattegrond en schets gemaakt. Uw nieuwe badkamer komt tot leven. Alle gemaakte afspraken worden in een concreet eindvoorstel gegoten. U hoeft enkel nog het startsein voor de werken te geven.

4. Droom wordt werkelijkheid

Volgens een strakke planning wordt elke fase van de renovatie afgewerkt. Van de afbraak van de oude badkamer tot de controle van het sanitair… In elke fase van de werken kunt u rekenen op de vakkennis van echte stielmannen.

5. Geniet van het resultaat!

Wederom leverden we een staaltje vakmanschap af. Tijd om te genieten van een heerlijk bad of stomende douche in uw nieuwe badkamer.

Dat is de sterkte van Van Calster !