Tegelbedrijf – Tegelhandel – Tegels & vloeren

badkamerrenovatie-banner

We zagen het vaak genoeg bij onze klanten. Ze werden ongelukkig van hun verouderde badkamer, toch de plek waar een mens een groot deel van z’n leven in doorbrengt. En dat begint te knagen. Een badkamer dient om tot rust te komen, niet om je te ergeren. Toch ging er bij ons een belletje rinkelen. We besloten onze vakkennis, die we op dagelijkse basis aanwenden in de tegel- en bouwsector, uit te breiden naar badkamerrenovaties. Samen met u toveren we uw oude badkamer om tot uw droombadkamer waar u iedere dag volledig tot rust kan komen.

Badkamerrenovatie – In 5 stappen naar uw droombadkamer

badkamerrenovatie - Stap 1: contactStap binnen in onze showroom en vertel ons welke badkamer je voor ogen hebt. Samen met jou werken we een concreet ontwerp en prijsvoorstel uit. Je hebt meteen een idee van de uiteindelijke prijs.
badkamerrenovatie-stap2Je kiest het gewenste sanitair bij één van onze partners. Steunend op hun ervaring en kennis maak je de keuze van het juiste sanitair voor jouw badkamer, op maat van jouw wensen en budget.
badkamerrenovatie-stap3Onze experts komen ter plaatse om je badkamer tot in de kleinste hoekjes op te meten. Op basis van de meetgegevens wordt een duidelijke plattegrond en schets gemaakt. Je nieuwe badkamer komt tot leven.
badkamerrenovatie-stap4Volgens een strakke planning wordt elke fase van de renovatie afgewerkt. Van de afbraak van de oude badkamer tot aan de voltooiing van de nieuwe. In elke fase van de werken kan je rekenen op de vakkennis van echte stielmannen.
badkamerrenovatie-stap5We leveren een staaltje vakmanschap af. Tijd om te genieten van een heerlijk bad of stomende douche in jouw nieuwe badkamer.
Bezoek onze toonzaal en ontdek onze tegels

Breng een bezoekje aan één van onze toonzalen en laat je bijstaan door onze tegel- en badkamerexperts.

Badkamerrenovatie prijzen

Een volledige badkamerrenovatie inclusief tegels, badkamermeubelen en plaatsing kan al vanaf € 9.995. Ontdek onze concepten in onderstaande PDF!

Badkamerrenovatie prijzen Van Calster

Gratis 3D model van jouw badkamerrenovatie

Je denkt misschien dat de ruimte van jouw badkamer gewoon niet toelaat om jouw droom te doen uitkomen? Niets is minder waar! Zelfs met een beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten! Om je een beeld te geven van de mogelijkheden kan je altijd langskomen in een van onze toonzalen voor een gratis 3D model van jouw nieuwe badkamer. Zo kan je meteen ontdekken wat het resultaat van een eventuele badkamerrenovatie zou zijn!

Heb je nog geen concreet beeld voor jouw badkamer? Blader voor inspiratie dan zeker eens door onze blog met tips voor een moderne badkamer of bekijk onze Van Calster badkrant! Of laat je inspireren door de badkamers hieronder:

Badkamerrenovatie bij onze klanten – voor en na

Meer voorbeelden? Bekijk al onze voor en na foto’s voor volledige badkamerrenovaties!

De oude badkamer

Voor---Zonhoven-1

De nieuwe badkamer

Na---Zonhoven-1

Voor---Zonhoven-2
Na---Zonhoven-2