Tegelbedrijf – Tegelhandel – Tegels & vloeren

Ervaring met vloeren

over van calster - alle soorten vloerenVan Calster Tegelbedrijf is een van de snelst groeiende bedrijven in de Belgische tegelsector.  Het is het resultaat van drie generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop en plaatsing van vloerbedekkingen: keramische vloertegelsnatuursteenparketlaminaatwandtegels.

Zowel professionele als particuliere klanten doen graag een beroep op ons.

 


 

Totaaloplossingen: vloer, chapewerken en badkamerrenovatie

Over Van Calster - badkamersKlanten die bij ons hun tegels kopen, vertellen het ons maar al te vaak: bouwen/renoveren is een hele klus, waar heel wat werkzaamheden en verschillende contactpersonen bij komen kijken. Wij willen het de klant gemakkelijker maken zodat hij tijd en moeite kan besparen.

Ons bedrijf evolueert daarom naar een partner die totaaloplossingen aanbiedt voor vloeren en alles errond: cementchape, isolatie, vloerbedekking, of badkamerrenovatie van A tot Z. Als enige gesprekspartner regelen wij het voor u.

 


 

De rode draad: klantenservice

over van calster 3Sinds grootvader Van Calster jaren geleden met een bescheiden tegelzaak startte; toen zijn zoon en kleinzoons het bedrijf overnamen en uitbreidden; bij de uitwerking van onze totaaloplossingen…

Vanaf het begin van ons succesverhaal tot de dag van vandaag, heeft Van Calster Tegelbedrijf één constante behouden: vloerdegelijke service!

 


 

Bekroond succes

over van calster 4
Het succes van ons familiebedrijf is niet onopgemerkt gebleven. Via verschillende wegen ontving het bedrijf hiervoor erkenning. In 2009 riep de Kempense Kamer van Koophandel ons uit tot Excellente Onderneming en in 2010 ontvingen we voor het tweede jaar op rij de titel Trends Gazelle als een van de sterkst groeiende bedrijven in de regio.

 


 

Onze folders en flyers

over van calster 5Download onze nieuwste folder en bekijk onze promoties!