Tegelbedrijf – Tegelhandel – Tegels & vloeren

img-top
Zonder zorgen in enkele weken naar uw droombadkamer
Maak een afspraak

Kwaliteit aan de beste prijs!

Van Calster is uitgegroeid tot dé specialist in badkamerrenovaties. Jaarlijks renoveren wij 100’en badkamers. Dit schaalvoordeel delen wij nu graag met onze klanten door onze prijzen permanent te verlagen.

Niet meer douchen bij familie of vrienden, maar gewoon thuis wanneer u het wenst!
Nu tijdelijk*, tijdens de werken, GRATIS mobiele douche.

* Voorwaarden in de winkel. Actie t.e.m. 14/10/2017
Geniet nu van deze actie

Badkamerrenovatie: onze missie

We zagen het vaak bij onze klanten. Ze werden ongelukkig van hun verouderde badkamer. Toch een plaats waar een mens een groot deel van z’n leven in doorbrengt…
Toen werd het voor ons duidelijk. We besloten onze vakkennis, die we op dagelijkse basis aanwenden in de tegel- en bouwsector, uit te breiden naar badkamerrenovaties. Samen met u toveren we uw oude badkamer, zonder zorgen, om tot een ware droombadkamer. De plaats waar u iedere dag volledig tot rust kan komen!

Maak een afspraak
Renovatie badkamer Renovatie badkamer Renovatie badkamer Renovatie badkamer

Enkele realisaties

Is uw oude badkamer aan renovatie toe? Droomt u van een handige inloopdouche? Denkt u misschien dat de ruimte van uw badkamer niet toelaat om uw droom te doen uitkomen? Niets is minder waar! Zelfs met een beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties in 360°.

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Badkamerrenovaties: voor & na

Wat kan u bij ons verwachten? Daar zijn we duidelijk over. We geven u alvast een voorsmaakje. Kijk naar de voor & na foto's en ontdek hoe een succesvolle badkamerrenovatie eruit ziet.

Zonhoven - voor na vancalster Zonhoven - voor na vancalster
Kortenaken - voor na vancalster Genk - voor na vancalster

Meer inspiratie?

Doe alvast hier de nodige inspiratie op. Interesse? Kom dan zeker langs in één van onze toonzalen en krijg een duidelijk beeld van al de mogelijkheden voor uw nieuwe droombadkamer.

testimonial
Onze nieuwe badkamer is klaar en het resultaat mag er zijn! Bedankt voor de snelle en vlotte samenwerking! En die nieuwe inloopdouche is zoveel handiger, ook wat de schoonmaak betreft. Jullie waren het vertrouwen waard.
Familie Lambaerts uit Noorderwijk

Hoe gaan wij bij Van Calster te werk?

Wij realiseren uw badkamer van A tot Z aan de hand van een duidelijk en transparant stappenplan. Via 5 stappen tot uw droombadkamer.

 • 1. Contact

  Bezoek één van onze toonzalen of contacteer één van onze specialisten voor een afspraak.

 • 2. Projectbespreking

  Wij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. Samen werken wij uw nieuwe droombadkamer uit.

 • 3. Sanitairkeuze

  Onze sanitair partner bij u in de buurt nodigt u uit voor de keuze van de sanitaire toestellen.

 • 4. Planning

  Onze werfleider neemt met u contact op voor de planning van de werken. Van Calster regelt verder alles en is het enige aanspreekpunt voor uw totale project.

 • 5. Realisatie

  Onze vakmensen starten met de werken onder toezicht van een projectleider. Alle werken worden voltooid binnen de vooropgestelde termijn.
  Uw droom wordt werkelijkheid! Genieten maar…

 • 10 jaar garantie

Waarvoor staat Van Calster?

Van Calster is een jong, dynamisch en professioneel familiebedrijf dat de laatste jaren is uitgegroeid tot dé specialist in badkamerrenovatie. Jaarlijks renoveren wij zo 100’en badkamers.
We hebben bijgevolg een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen (van landelijk tot modern) en indelingen. En volgen wij steeds de nieuwste trends. Bovendien beschikken wij als vloerleverancier over een zeer uitgebreid gamma vloer- en wandtegels, overzichtelijk uitgestald in onze ruime toonzalen.

kind foto

Kiezen voor Van Calster is kiezen voor

 • Persoonlijk & professioneel advies
 • Inspirerende toonzalen
 • Transparante prijsopgave
 • Één aanspreekpunt
 • Snelle en stipte uitvoering
 • Vakmanschap